Duurzaam en energiezuinig installeren staat bij ons centraal.

Expert in badkamer- en keukenrenovatie

voor jouw droomruimtes!

Geniet van het leven in alle comfort en elegantie met onze hoogwaardige sanitairrenovaties. Wij staan voor je klaar om de juiste keuzes te maken en duurzaam advies te bieden voor jouw badkamer. Bij ons werken we samen met het gerenommeerde merk Beckermann, en voor het laag- tot middensegment hebben we het huismerk van KüchenTreff. Al onze keukens stralen kwaliteit en duurzaamheid uit.

Dak en zinkwerk

renoveren, nieuw en goten

Het binnenklimaat van uw woning wordt bepaald door isolatie van het dak en de juiste dakbedekking. Wij renoveren bestaande daken, plaatsen geheel nieuwe dakbedekking en brengen goten aan voor de afvoer van regenwater. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en controle van het dakwerk en reparaties van beschadigingen (met lekkages als gevolg).

Elektrotechniek

veilig en optimaal

Wist u dat uw meterkast moet voldoen aan hedendaagse eisen, zoals bijvoorbeeld een aardlekbeveiliging en een hoofdschakelaar? Misschien is de bestaande groepenkast inmiddels zelfs te klein om alle apparatuur in uw woonhuis op een juiste en veilige manier te voorzien van de juiste spanning. Wij vervangen vakkundig uw oude meterkast en geven tips om energie te besparen.

Loodgieterswerk

gekwalificeerde vakmensen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor vakkundig aangelegd leidingwerk, maar ook voor onderhoud en aanleg van onder meer sanitair, badkamers en keukens. Heeft u problemen met waterleidingen, riolering, gasleidingen of de cv-ketel?
Onze gekwalificeerde vakmensen staan voor u klaar!

Airco

comfort van een haier

Met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, die je kunt bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Haier is wereldwijd marktleider voor slimme en ‘connected’ airconditioners. Bijna één op de drie verkochte airconditioners is een Haier.

Laadpaal

evhub en wallbox

Het beste uit jouw elektrische auto halen, dat wil jij toch ook? De laadstations van EVHUB maken dit mogelijk. EVHUB is een laadpaal producent die bekend staat om zijn om zijn hoge bouwkwaliteit gecombineerd met een modern design. Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt.