Uw specialist in comfortabele warmte met cv-ketels

Hybride cv ketel

Besparen tot wel 70%!

De hybride warmtepomp is de snelste route naar verduurzaming. Je huidige cv-installatie wordt eenvoudig uitgebreid met deze innovatieve warmtepomp. Hiermee blijf je deels gebruik maken van aardgas, terwijl je tot wel 70% kunt besparen op je gasverbruik, zonder dat ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Een slimme keuze, zeker met de stijgende gasprijzen en veranderingen in de salderingsregeling. De hybride warmtepomp vormt een uitstekend alternatief voor zonnepanelen, óf een waardevolle toevoeging als je al zonnepanelen hebt.”

Meer informatie Contact

Cv-ketel

Energiezuinige cv-ketels

Een CV-ketel biedt niet alleen verwarming voor uw huis, maar voorziet ook in warm tapwater. Het selecteren van de juiste CV-ketel vereist aandacht voor factoren zoals de omvang van uw woning, het energielabel, en zelfs de warmwatervraag. We houden ook rekening of u gelijktijdig warm water op meerdere plekken nodig heeft. Met de nieuwste generatie HR-ketels geniet u niet alleen van warmwatercomfort, maar bespaart u ook energie.

Bij ons ontvangt u professioneel advies en vakkundige installatie van CV-ketels van gerenommeerde merken zoals Vaillant, Remeha, Nefit en Intergas. Wij zetten ons in voor uw comfort en efficiëntie!”

Meer informatie Contact