Over ons

Ruim een eeuw geleden begon Peter Drost een handel in brandstoffen, eigengemaakte kachels en landbouwwerktuigen; ook was hij werkzaam als hoefsmid. Om aan de wensen van de klant tegemoet te komen, breidde hij zijn aanbod steeds verder uit en werden in de jaren ’70 gas, water en dakbedekking aan het rijtje toegevoegd. Van lieverlee groeide het bedrijf uit tot een totaalinstallateur, die tot op de dag van vandaag onder de naam Drost instal werkzaam is in nieuwbouw-, renovatie-, verbouw- en totaalprojecten.

Met de jaren zijn ook de kernwaarden van ons bedrijf veranderd; zo staan inmiddels al decennialang duurzaamheid en energiebesparing centraal. Denk bijvoorbeeld aan zonneboilers, , zonnepanelen of een energiebesparende thermostaat.
Drost in sanitair is de leverancier van topmerken in sanitair. U vindt bij ons een complete badkamerinrichting, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Van ontwerp tot de totale uitvoering kunt u op ons rekenen.
Service en onderhoud? Drost In de wacht is partner van de Energiewacht Groep. U kunt bij ons een nieuwe CV ketel kopen, een CV ketel huren of leasen en uiteraard door ons laten installeren.
Contact